2006-2016

10 år med kvalitetssikret fjernvarmeservice

Find et servicefirma i dit lokalområde. Klik her

 

Fjernvarmens Serviceordning ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Sekretariatet holder lukket mellem jul og nytår

Fjernvarmens Serviceordning
Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup
fjr-ordning@teknologisk.dk
Tlf.: 72 20 25 50
Telefontid: Kl. 9.00–12.00

Kvalitetssikret fjernvarme

Fjernvarmens Serviceordning er et tilbud til alle fjernvarmeforbrugere om regelmæssigt at få et kvalitetssikret serviceeftersyn på fjernvarmeanlægget. Eftersynet udføres af en vvs-installatør eller en servicemontør, som har fået en specialuddannelse inden for fjernvarme, og som oftest arbejder sammen med det lokale fjernvarmeværk.

Ordningen er frivillig

Fjernvarmens Serviceordning er landsdækkende, og har eksisteret siden januar 2006. Det er de enkelte fjernvarmeværker, der beslutter om de vil tilbyde ordningen til deres varmekunder - eventuelt i samarbejde med lokale vvs-installatører. Der er også vvs-installatører, der tilbyder ordningen udenom varmeværket.

 

Kontakt dit lokale fjernvarmeværk eller vvs -installatør

Du skal blot kontakte dit lokale fjernvarmeværk eller din vvs-installatør og høre om de er med i Fjernvarmens Serviceordning. Det er nemlig en forudsætning for, at du også kan få glæde af ordningen.

Du kan bruger vores søgefunktion  og søge i vores database ved at skrive fjernvarmeværkets navn, vvs-installatørens navn eller bynavnet på, hvor du bor, så får du en liste frem med de selskaber og installatører der er med i ordningen.

Find en servicevirksomhed nær dig. Klik her

Find dit lokale fjernvarmeselskab. Klik her